Eén Bron, zes stromen

Een nieuwe serie gespreksavonden in de Weteringkerk

Iedere 1e dinsdagavond van de maand.

Inloop/koffie 19:45 uur, aanvang 20:00, einde 21:30 uur.

In dit derde seizoen waarin wij als christenen van de Weteringkerk elkaar door de week ontmoeten, kijken we bewust verder dan onze eigen directe geschiedenis en ‘bloedgroep’. We gaan zien wat er vanuit de hele kerkgeschiedenis zichtbaar is als hoofdstromen van geestelijk leven, waar wij voor ons eigen leven met God van kunnen leren. Iedere avond maken we kennis met een Bijbelse persoon en een christen uit de afgelopen 2000 jaar. We zullen kennis maken met bijzondere en inspirerende mensen!

We doen dit aan de hand van het boek Eén bron, zes stromen. Op zoek naar evenwicht vanuit de grote geloofstradities van de kerk. van Richard Foster (uitgave Ekklesia, 2007, ISBN 1978 90 75569 26 1).  Het is niet verplicht om dit boek aan te schaffen, maar voor geïnteresseerden zeker de moeite waard. Bestel bij bol.com

De avonden zijn open voor iedereen die zich wil verdiepen in dit onderwerp. Neem dus gerust anderen mee!

Meer info: vraag Gabriël Jansen.