Wat is er te doen?

Onze vaste activiteiten  zijn:

Elke zondag is er een kerkdienst om 10.00 uur. Op de eerste zondag van de maand wordt deze verzorgd door onze Vrije Evangelische Gemeente. De andere zondagen verzorgt de Nederlands Gereformeerde Kerk de dienst.

Details over de kerkdiensten:

Datum Predikant Bijzonderheden
7 april br. Gabriel Jansen
14 april ds. Jan van Helden
19 april ds. Jan van Helden Goede Vrijdag, aanvang 19.30u
21 april ds. J.H. Karelse Pasen
28 april ds. W.H. Louwerse

Na de dienst is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken en om na te praten.

Iedere eerste dinsdagavond van de maand: gespreksgroep Zo Gek Nog Niet…

lees hieronder voor meer bijzonderheden hierover.

Datum, Tijd Evenement
07 mei 2019 - 08 mei 2019
Gespreksgroep Zo Gek Nog Niet
Weteringkerk - Veluwelaan 20
Onder de naam 'Zo gek nog niet, dat christelijke geloof?' gaan we in maandelijkse bijeenkomsten in de Weteringkerk op zoek naar inzicht in zaken als stress en prestatiedruk, ambitie, prioriteiten en keuzes, liefde en relaties, zingeving. Iedereen is welkom.
04 juni 2019 - 05 juni 2019
Gespreksgroep Zo Gek Nog Niet