Wat is er te doen?

Onze vaste activiteiten  zijn:

Elke zondag is er een kerkdienst om 10.00 uur. Op de eerste zondag van de maand wordt deze verzorgd door onze Vrije Evangelische Gemeente. De andere zondagen verzorgt de Nederlands Gereformeerde Kerk de dienst.

Iedere eerste dinsdagavond van de maand is er een bijeenkomst rond Bijbel en geloof. Dit seizoen is het thema ‘Eén Bron, zes stromen’,  naar het gelijknamige boek van Richard Forster.  We kijken naar en leren van zes grote stromen van christelijk leven die herkenbaar zijn in de geschiedenis van het christendom. Inspirerende mensen uit heden en verleden passeren de revue.

Details over bijzondere kerkdiensten en andere activiteiten zie je hieronder.

Datum, Tijd Evenement
26 maart 2018 - 30 maart 2018
Hele dag
Gebedsdiensten in de week voor Pasen, 26-30 maart
Weteringkerk - Veluwelaan 20
In de week voor Pasen ("stille week" of "goede week"genoemd) staan wij als christenen in het bijzonder stil bij de gebeurtenissen tijdens de laatste dagen van Jezus in Jeruzalem: zijn laatste onderwijs, het laatste Avondmaal met zijn leerlingen, en zijn lijden en dood aan het kruis. Van maandag 26 t/m vrijdag 30 maart houden we een gebedsdienst in de kerk.