Gespreksgroep Zo Gek Nog Niet

08 januari 2019, 19:45 - 21:30

Weteringkerk
Veluwelaan 20

Onder de naam ‘Zo gek nog niet, dat christelijke geloof?’ zijn er dit seizoen weer bijeenkomsten in de Weteringkerk op de eerste dinsdag van de maand (m.u.v. januari, dan is het op de 8 jan) . We gaan op zoek naar inzicht in zaken waar iedereen tegenwoordig mee te maken krijgt:  Stress en prestatiedruk, ambitie en carrière, prioriteiten stellen en keuzes maken. En nog een aantal. We zoeken het openhartige gesprek met iedereen die interesse heeft. Behalve naar elkaar luisteren is de vraag ook steeds wat de christelijke bronnen erover te zeggen hebben. En hebben we daar vandaag nog wat aan?  Deze avonden zijn open voor iedereen, niet alleen voor regelmatige bezoekers van de Weteringkerk.  Dus heb je interesse? Welkom, praat mee en laat je verrassen! Of ken je iemand in jouw netwerk waarvoor dit de moeite waard kan zijn? Nodig maar uit!

Wanneer:  eerste dinsdagen van de maand ( m.u.v. januari: dan op 8 jan), november t/m juni. Hoe laat: 19:45 – 21:30.  Waar: in de Weteringkerk.