Gespreksgroep Zo Gek Nog Niet

05 februari 2019, 19:45 - 21:30

Weteringkerk
Veluwelaan 20

Deze keer is het thema:   All you need is love … maar wat is dat??
We praten over de verschillende relaties van liefde die in ons leven belangrijk zijn, zoals familie, vrienden, partners en geliefden. En over hoe God daarin maar ook daarbuiten liefde is.

Deze avonden zijn ook bedoeld voor mensen die niet of niet zo erg betrokken zijn bij geloof en kerk, maar interesse hebben om eens wat meer te horen.

Algemene informatie:
Onder de naam ‘Zo gek nog niet, dat christelijke geloof?’ zijn er dit seizoen weer bijeenkomsten in de Weteringkerk op de eerste dinsdag van de maand. We gaan op zoek naar inzicht in zaken waar iedereen tegenwoordig mee te maken krijgt:  Stress en prestatiedruk. Ambitie en carrière. Prioriteiten en keuzes maken. Identiteit en multicultuur.  Liefde, vriendschap en relaties. Zingeving en spiritualiteit.  We zoeken het openhartige gesprek met iedereen die interesse heeft. We luisteren naar elkaar en naar wat de christelijke bronnen erover te zeggen hebben. Hebben we daar vandaag nog wat aan?  Deze avonden zijn open voor iedereen, dus niet alleen voor vaste bezoekers van de Weteringkerk. Praat mee en laat je verrassen! Of ken je iemand in jouw netwerk waarvoor dit de moeite waard kan zijn? Nodig maar uit!

Wanneer:  eerste dinsdagen van de maand, november t/m juni.
Hoe laat: 19:45 – 21:30.
Waar: in de Weteringkerk.