Geloven in God is niet voor watjes

Datum, Tijd
02 april 2019, 19:45 - 21:30

Weteringkerk
Veluwelaan 20

In de serie avonden onder de vlag  ‘Zo Gek Nog Niet, dat christelijke geloof?’ is deze keer het thema:   Geloven in God is niet voor watjes.

God geeft ons in Christus heel veel, maar vraagt tegelijk óók heel veel.Het geloof geeft liefde, blijdschap, vrede… maar geen slappe liefde, goedkope blijdschap en makkelijke vrede. Dat gaan we onderzoeken. Kom, denk en praat mee! En als je vrienden of familie hebt die geloven iets voor watjes vinden: nodig ze uit om mee te komen.

Algemene informatie:
Onder de naam ‘Zo gek nog niet, dat christelijke geloof?’ zijn er dit seizoen weer bijeenkomsten in de Weteringkerk op de eerste dinsdag van de maand. We gaan op zoek naar inzicht in zaken waar iedereen tegenwoordig mee te maken krijgt:  Stress en prestatiedruk. Ambitie en carrière. Prioriteiten en keuzes maken. Identiteit en multicultuur.  Liefde, vriendschap en relaties. Zingeving en spiritualiteit.  We zoeken het openhartige gesprek met iedereen die interesse heeft. We luisteren naar elkaar en naar wat de christelijke bronnen erover te zeggen hebben. Hebben we daar vandaag nog wat aan?  Deze avonden zijn open voor iedereen, dus niet alleen voor vaste bezoekers van de Weteringkerk. Praat mee en laat je verrassen! Of ken je iemand in jouw netwerk waarvoor dit de moeite waard kan zijn? Nodig maar uit!

Wanneer:  eerste dinsdagen van de maand, november t/m juni.
Hoe laat: 19:45 – 21:30.
Waar: in de Weteringkerk.