Zo gek nog niet, dat christelijke geloof?

Onder deze naam zijn we dit najaar weer gestart met de dinsdagavond-bijeenkomsten in de Weteringkerk. We gaan op zoek naar inzicht in zaken waar zo ongeveer iedereen tegenwoordig mee te maken krijgt:  Stress en prestatiedruk, ambitie en carrière, prioriteiten stellen en keuzes maken. En nog een aantal. We zoeken het openhartige gesprek met iedereen die interesse heeft. Behalve naar elkaar luisteren is de vraag ook steeds wat de Bijbel en misschien andere christelijke bronnen erover te zeggen hebben. En hebben we daar vandaag nog wat aan?  We hopen dat ook mensen die niet op zondag in de Weteringkerk komen gaan meepraten: buurtbewoners, kennissen en vrienden. Ken je iemand in jouw netwerk waarvoor dit de moeite waard kan zijn? Nodig maar uit!  Heb je zelf interesse? Welkom! Praat mee en laat je verrassen!

Wanneer:  eerste dinsdagen van de maand ( m.u.v. januari: dan op 8 jan), november t/m juni. Hoe laat: 19:45 – 21:30.  Waar: in de Weteringkerk.

Onderwerpen per datum worden bekendgemaakt op pagina  Wat is er te doen?

Dit postertje downloaden en ophangen: Klik hier
(ook beschikbaar als papieren poster op A3 en A2)